2020-07-14 108 浏览
由鸡翼山系旺角开既时候已经有留意佢,而家系葵芳有分店非常之近我,终于舍得去试试佢🤣今次同朋友试左三只味(12只),每人6只听落好似摄牙罅,但食完都几饱济。4件套餐| ᴴᴷᴰ4812件套餐-配一杯饮品| ᴴᴷᴰ118🌹文青风玫瑰呢个系招牌口味,主要系蜜糖鸡翼黎,不过带有淡淡玫瑰味系入面。鸡翼表皮脆脆地,肉质几juicy 。面头以玫瑰花瓣装饰,成件事好优雅,打卡一流😆🍋西柠香酸甜鸡翼呢款我都觉得好好食,就系平时中菜食西柠鸡果只味黎,酸酸甜甜咁几开胃🤤🧄黑松露蒜香武士呢只味我就觉得比较失色,比较似原味鸡翼。呢只只系间中闻落有黑松露味,食就食吾到。反而面头既紫菜比较喧宾夺主😅 🍊柳橙冰绿茶另外都几推荐大家叫埋呢杯饮品,几清新,食鸡翼食到济既时候配埋呢杯饮品可以解下腻😚😚

4件套餐| ᴴᴷᴰ48
12件套餐-配一杯饮品| ᴴᴷᴰ118