2013-12-30 1530 浏览
第一年同老公一齐过圣诞(因为..系第一年做左我老公啰), 基本上一齐几年系有一年迟左book唔到outback,其他几年我地都指定去outback食,今年都唔例外,早左一个月book定尖沙咀分店,不过都讲明得个半钟时间食...准时去到不过都等左几个字先有位,但有4人卡位坐等耐少少都抵呀,哈哈.平安夜叫做要比平时食多d好野啦, 除左主菜牛扒外, 仲叫左个小食拼盘,同埋我挚爱既甜品..先黎黑糖面包, 听闻而家嗌一个主菜先有一条, 呢晚我地无encore呢个包..因为食完自己嗌既野食已经好饱, 所以未能证实黑糖面包限量供应呢个传闻勒. 之后黎个餐汤,呢晚系洋葱忌廉汤,不过个汤我就觉得普通d.小食拼盘同主菜都好快就黎…前者好抵食, 有5只小鸡锤, 一堆芝士薯条, 仲有起码6小件既猪肋骨…之后就黎个主菜, 嗌左七成熟既安格斯肉眼扒, 呢晚既扒好似鞋口左d, 不过就学may姐咁讲,好有肉味bor..不过个配菜焗甜蕃薯真系好甜好好味呢,最后就黎我最钟意既甜品..食完呢几样都好鬼饱, 埋单都系四百松d..比起成千蚊一个既贵价buffet, 我觉得圣诞去食outback真系超值呢. 食完之后.. 周围行
次次食到返寻味既黑糖面包
洋葱忌廉汤
滋味三式拼盘
安格斯肉眼牛扒配焗甜蕃薯同牛油什菜
安格斯肉眼扒
云呢拿雪糕朱古力软饼
食完呢几样都好鬼饱, 埋单都系四百松d..比起成千蚊一个既贵价buffet, 我觉得圣诞去食outback真系超值呢. 食完之后.. 周围行下睇灯饰,影左阵相, 就返屋企lu...好平安既一个平安夜呢.
2013-12-24
等候时间
30 分钟 (堂食)
庆祝纪念
平安夜