2024-03-15 102 浏览
依间野长期都唔full,基本上都唔使book位。因为系楼下关系成日帮衬,so far帮衬左数十次都唔系话好差,只不过夜市员工长期得一、两个,真系有时自己揾位坐底左5分钟都无人出黎招呼你。不过都因为唔多人,环境比较舒适,上菜亦都唔会话好慢👍🏻基本上每次都系叫牛肉寿喜烧,鳗鱼萨摩牛盒子饭同埋鸡翼一碟~牛肉寿喜烧有好多菜感觉好健康,汤底唔会话好咸,牛肉唔系拣最靓果款但都可以的,唔会太韧。鸡翼就其实芥末果只好食啲,今次禁错制试下黑椒鸡翼,黑椒味唔重,肉质还好,不过真系一时时,有几次啲鸡翼仲有血水。盒子饭份量都够,个牛都软熟,贵啲既牛真系唔同啲。总结系简单轻松又一餐~奥海城黎讲CP值都唔差,而且staff都好有礼貌,去咁多次都满意既🤓
2024-03-15
$154.65 (晚餐)