当日夜晚系红馆睇演唱会, 于是打算系黄埔食完野再慢慢行过去红馆个边, 红馆个边都无咩好食… google完见到呢间餐厅好受欢迎, 于是就去试下..点知行到过去见到有好多人等紧…果然受欢迎, 不过我地都系等左3-4个字到就可以入去, 原来因为佢出餐好快!佢个形式好特别, 你可以自选不同菜式去组合自己既套餐! 由于我想食得清少少, 于是就叫左牛肉寿喜烧、茶碗蒸、关东煮同埋帆立贝裙边海藻沙律。牛肉寿喜烧 – 牛肉不算多, 同埋都似系普通的牛小排, 不过寿喜烧汁加蛋汁捞埋食就好好食!茶碗蒸 – 非常滑, 蛋味都浓, 有惊喜系佢有一细旧鳗鱼同有虾, 加入左D海鲜味入去!关东煮 – 萝卜无乜渣, 够清甜, 另有一个福袋(入面装一粒年糕), 非常日式风味!帆立贝裙边海藻沙律 - 帆立贝裙边非常爽口, 酱汁酸酸甜甜, 都非常开胃!男朋友就叫左松叶蟹薯仔沙律、柚子手羽先、红酒汁煮牛肋条, 另加一个酱油蛋饭, 酱油蛋饭系用兰王蛋, 捞埋D饭非常好食, 蛋味非常浓!红酒汁煮牛肋条 – 牛肉炆到非常淋, 可惜红酒味过多, 遮左D肉味..松叶蟹薯仔沙律、柚子手羽先都无咩特别, 正常发挥不过咁样逐样叫, 叫叫埋埋

不过咁样逐样叫, 叫叫埋埋每个餐都要百几蚊,所以都唔算非常抵食, 但可以一试!
2024-03-03
等候时间
20 分钟 (堂食)