2021-09-14 474 浏览
【#肥波日本野系列】#肥波掃黃行動營養師批准系列❤️魚生飯(飯類就最好午餐食,比多啲時間消化嘛🐷)🎈減肥最好係增肌減脂!但點增肌呢?無錯,就係食多啲蛋白質!蛋白質就其實可以係肉呀豆奶呀豆漿呀都分別攝取到😆而我最鍾意就係食魚生🍣🍱🎈礙於肥成唔鍾意我成日食生野,所以我多數都係叫炙燒嘅魚生飯,而我地亦都有一間經常光顧嘅飯堂係觀塘😍🎈之前試過帶肥成去唔同嘅黃店,佢成日恥笑我同佢去試伏😅而呢間係少數佢願意翻叮再翻叮。🍱圖一:洋風燒三文魚丼💵$78🍱圖二:洋風燒三文魚油甘魚丼💵$88🍱圖三:洋風燒三文魚帆立貝丼💵$88⭐️三個裡面,我最常食就係第一個,三文魚燒得岩岩好🍱配埋沙律菜、紫菜碎、木魚絲、佢地特製嘅蛋黃沙律醬,成個丼飯好match,食哂成個都唔會好濟😋⭐️留意返,呢間舖嘅位唔多,食完就讓個位比下一位喇,上次我哋等位都等左好一陣(因為前面有一檯食完坐係度傾計傾打唔打疫苗呀🥲)📍橫濱水手📍觀塘成業街7號東廣場地下G53A號舖
【#肥波日本野系列】

#肥波掃黃行動