2018-03-28 2800 浏览
问心讲,我唔系一个Hello Kitty迷,甚至都几唔钟意Hello Kitty。不过有亲戚系外国返黎又钟意佢,唯有去下啦。一入到去全部都系Hello Kitty既装饰,有个大大既Kitty公仔系当眼处 ,其实都几吸睛既。然后最特别既就系佢全部都系中国风,枱同凳都有Kitty logo,都几靓既,又特别。去得呢啲餐厅,点野食当然系点返会有劲大个Kitty样既野食啦LOL,叫左虾饺、叉烧包、马拉糕、腊肠包!全部清一色都系Kitty头,如果系Kitty迷一定有排影! 然后仲叫左啲饭,不过就冇乜样,得啲印左sanrio公仔既饼咁,所以就冇影啦。总体啦,野食质素不过不失啦,正正常常既饮茶野,冇乜太大惊喜。不过如果钟意Hello kitty既一定要去,所有Kitty野都做得唔错。不过就预左食环境,价钱有返咁上下啦!