2020-01-28 1390 浏览
我们真的需要一点甜🧡 近日真系好需要食啲甜食嚟氹下自己同朋友!哩间主打忌廉戚风蛋糕店好受欢迎,所以一於买返几个同朋友开心share,为大家加加油!·☆ 青森苹果吉士红茶哩款系全新推出既期间限定❤ 用上红茶戚风蛋糕,表面铺上以和三盆糖煮过既青森苹果🍎 令食落味道更加清甜。切开蛋糕後更加有惊喜🤩 蛋糕中央夹住淡黄色既吉士忌廉,口感香浓幼滑,令蛋糕层次更加提昇😋·☆ 皇牌士多啤梨识食梗系一定要拣皇牌嚟试🤤 每一啖都散发着微微士多啤梨香气🍓 出奇地食落唔会感觉到好甜腻,整体甜度拿捏得刚刚好👍·☆ 日本白桃此款用上白桃中的王者日本白桃🍑 斋讲材料已经赢哂!仲要卖相非常吸引,成个都系粉红色😻😻 女士们必点之选💕·☆ 日本柚子呢款真系名副其实既足料柚子蛋糕,每食一啖都感觉好似食紧清新嘅柚仔一样😋 连铺喺蛋糕上面嘅cream都加入左淡黄色既柚子,而且蛋糕食落好有空气感,绝对系清新之选,食完都唔会感觉有罪恶感😆·☆ 红桑莓荔枝巴戈利亚上层透明啫喱内藏有食用花瓣及鲜果,下层系幼滑既慕丝蛋糕,感觉较为轻盈呢~

☆ 青森苹果吉士红茶

☆ 皇牌士多啤梨