2019-11-25 60 浏览
今次係我地第二次泥食我愛慢煮啦!水準依舊因為上次泥食之後覺得好食而且價錢合理,所以今次就泥翻炒食多轉啦!今次我地想試下唔同既野,就專登簡一d上次我地無試過泥試法式油封鴨脾(4.5/5)上次泥已經想叫依個但已經買哂。今次泥終於叫到!同我地一般想像中既鴨好唔同,完全唔乾同埋有淡淡既鴨肉味!就算係好似我咁唔太鐘意食鴨既都覺得好食!大家如果泥到都可以一試!牛油卡真蝦仁串(4/4)依個係上次都有叫過既,因為太回味所以叫多次!水準仍然維持到!肉質非常爽!大推法式豬鞍架(4.5/5)依個又係上次叫過既!食過番尋味,今次要叫多次!依個豬鞍架既質地同平時食既豬排唔一樣,多左肉汁而且肉質係軟既!芝士忌廉菠菜苗(4/5)菠菜苗本身無咩味,所以較為濃味既芝士就岩岩好平衝番佢,而且二十幾蚊份量係多既,CP值高!朱古力brownie(4/5)食晚餐又點少得甜品呢!依個brownie 唔會過甜同時有朱古力味,非常適合鐘意食甜品但又唔想太肥既女士們另外我地叫左兩支啤酒,banana果支味道係特別既,而且容易入口,而另外果支就比較多苦味!
今次係我地第二次泥食我愛慢煮啦!水準依舊

今次我地想試下唔同既野,就專登簡一d上次我地無試過泥試

法式油封鴨脾(4.5/5)

牛油卡真蝦仁串(4/4)

法式豬鞍架(4.5/5)

芝士忌廉菠菜苗(4/5)

朱古力brownie(4/5)