2011-07-30 19 浏览
我最鍾意 Happy Friday同朋友 hangout, 但周圍都好難 Book 枱。於是朋友推介佐呢間長期吾 Full 的酒店餐廳。心諗咁易有枱都吾會太好。餐廳的裝修充滿美式懷舊味道,大大的水晶灯佩合格仔磚地及美式卡位。環璄舒服及 casual。 Blue Ribbon Beef Burger (12 oz) - medium rare - 因為有 melted blue cheese味道比較濃。但個漢堡牛肉就好厚亦吾夠嫩及Juicy。我覺得嗰間有O字的漢堡飽店更好味。有啲失望Seafood Angel Hair﹣個樣好似炒米粉,味道好一般。:Union Rings- 外表及味道好正正常常。Sangria - 冰多,酒味吾夠。不過今次志在同朋友只係搵個舒服的地方傾返開心的一晚,食物吾係我的主菜。

Seafood Angel Hair
﹣個樣好似炒米粉,味道好一般。:
Union Rings
- 外表及味道好正正常常。
Sangria
- 冰多,酒味吾夠。

2011-07-29