2019-08-24 502 浏览
朋友生日决定去伦哥食,其实一直都想去食,终于因为朋友生日可以去试下,呢间有个好处系任饮任食唔限时,我同朋友7:00去到,因为未齐人,侍应问要唔要上住鸡煲食住先,D鸡煲系任食嘅,同埋鸡煲份量唔算大,我见第二张枱叫左4转鸡煲!但我哋只系食左一煲啫,味道唔错,等齐人后就开始上菜,先嚟过北寄贝沙律,花胶鲍鱼,蒸圣子,我自己就觉得花胶冇乜味!汤底我就一早book定温泉鸡汤,中间放个冬瓜加小半只鸡同椰青肉,我地先飮碗汤,味道唔错,不过只鸡肉就鞋左D,同埋有个唔好处系中间个位太细,放唔得太多嘢入去打边炉,之后就有牛肉啦、海鲜盆、蔬菜盆、炸鱼皮响铃、云吞九菜饺同鱼皮饺、黑墨鱼滑、虾滑等等...海鲜盆有虾、蟹、蚬、青口、鱼,海鲜都新鲜!特别要讲下黑墨鱼滑同虾滑,坚好味,虾滑入面有成只虾,而鱼皮同响铃就有D失望,唔够脆!如果唔够食可以再叫,仲有甜品,不过我哋实在太饱,所以连甜品都冇食!店内得2个侍应,见佢地忙于出菜、执嘢、落单,真系好忙
海鲜盆有虾、蟹、蚬、青口、鱼,海鲜都新鲜!
店内得2个侍应,见佢地忙于出菜、执嘢、落单,真系好忙
温泉鸡汤