响大角咀附近食完韩烧,上网search见呢间多好评专登行几条街过去,去到前面有几个人排,我地就跟住排,入面其实有一排bar枱位唔知点解唔俾人入,等等下突然落好Q大雨,排前面有2个人入左去佢门口位有张2座椅好明显系俾人等位坐嘅,但个态度照差嘅女人赶返果2个人出左要人响出面等,跟住佢门口位系有避雨位嘅,但佢都唔俾人企,个位系好阔落嘅,就算企2个人都不会阻碍出入(佢有借把摭俾我地嘅)。跟住有位喇,一开门就劲赶咁问我地食咩即刻落单先,落劲大雨拎住摭你又冇俾餐牌我,我地一定谂左食咩啦,跟住话入去坐低先,一坐低又即刻问,餐牌都未睇,跟住佢话有限时乜乜差差,已经听唔入耳唔想理佢(当时出面系冇人等,系 冇 人 等).叫完之后,野开始黎,大约入坐10min 左右野未黎哂嘅时候,我地加个芒果冰,个女人再remind我地够钟要即刻起身(出面系冇人等,仲有吉枱嘅),如果呢个系老板,我真系祝你好生意呀!食物方面: 开心果绵绵冰系真材实料,好浓开心果味,冰都好绵,但$118 size系手掌咁大,性价比低,芒果冰 size就大好多,但系假芒果味。另外叫左蜜桃芭菲同爆谷芭菲,橙味朱古力心太软,仙草芋圆正常ok的,佢配
食物方面: 开心果绵绵冰系真材实料,好浓开心果味,冰都好绵,但$118 size系手掌咁大,性价比低,芒果冰 size就大好多,但系假芒果味。另外叫左蜜桃芭菲同爆谷芭菲,橙味朱古力心太软,仙草芋圆正常ok的,佢配D乳酪雪糕ok好食。
但绝对没有出色的食物加极度恶劣嘅服务态度,如果好似我今日咁犯贱就去试下 (不吐不快)
2024-04-27
等候时间
15 分钟 (堂食)
用餐时段
宵夜