2021-01-09 1883 浏览
尼间兰州拉面食过几次,好钟意佢人手打面,入到去个环境好似返左深圳咁,疫情下无地去旅行咁唯有嚟尼度感受下大陆的味道!我个人好钟意食佢地既烤羊肉串,好好味,仲要系用铁支烧,又唔贵,啖啖肉无肥膏,不过我叫大辣都唔系好辣,但都好食!下午茶时段好抵食,今时今日食碗车仔面都要50蚊以上,唔包饮野,但佢系人手打面,汤好有牛味,平过食车仔面!面既口感好正,真系正宗兰州拉面!碗面个碗系大但面就少左d,可能下午茶关系挂...但整体上系好食既,服务员态度都几好,如果有得追加面就好啦!我唔介意比多少少!一路写食评一路好想食烤羊肉,可以天冷既关系🤪如果想有返大陆既感觉,可以去试一下,入到去真系唔似系香港,感觉几搞笑加上食物唔差
2021-01-04
  • 兰州牛肉拉面