2024-02-26 481 浏览
本身想去第二间餐厅点知原来执左就walkin附近既依间红豆冰室。见都几多人帮衬谂住唔太伏就去试下。下午茶时间叫左沙牛面,朱奶西多,同迷你焗猪扒饭,两杯冻柠茶。其实黎到个presentation比我想像中好,见隔离枱既都几靓,多人staff又好忙又闹交咁制但黎到啲野食又唔会话好混乱。而且仲几好食,块猪扒好嫩,我自己觉得好食过大家乐既焗猪,而且好香,我系隔离枱个食客本身食紧焗猪,我无谂住叫焗猪,系比佢香味影响左我落order~不过朱奶西多就麻麻地,味道唔系好夹,西多偏硬,见系推介先叫。沙牛面正常操作,唔会话好难嚼烂,都软熟,但最欣赏佢跟餐系牛角包而唔系西多/餐包👏🏻服务黎讲,多内地姨姨,佢地应该系未熟广东话所以同我讲左普通话。不过我唔介意既我听得明,但我朋友就唔明(佢外国番来),而且因为好忙关系佢地系个铺头好大声闹交,小小吓亲。谂尾埋单先见原来限时60分钟,不过野食黎得好快,我地都唔使60分钟就食完。
2024-02-24
等候时间
5 分钟 (堂食)
$78.5 (下午茶)