2016-02-17
買左戲飛又未夠鐘, 咁就食個晚餐先!喺朗豪坊頂樓搵野咬, 最後決定試下呢間Mr. Steak兩個人, 經門口既receptionist向我介紹下, 我地各自揀左個Buffet set, 1) 匈牙利燴牛肉寬麵 $198+ 2) 肉眼牛扒 $328前菜:由於自助形式, 出去Salad bar 自取, 野食可選擇既數量都算係咁!見圖:主菜:肉眼牛扒:7成熟, 成左成塊都無落汁, 牛肉味夠, 唔覺韌, 口感都幾好!點戒辣食入口唔錯!匈牙利燴牛肉寬麵:唔知係咪個配撘特色, 有啲似肉醬, 但係味道偏淡, 感覺唔係好夠味!甜品:都有好多選擇, 我每款都食左, 好滿足!其中包括有窩夫, 窩夫需向服務員Order,其後自己落返自己喜歡既醬(朱古力/士多啤梨..)好食!總結:好啦! 坐左個半鐘, 都食到飽飽了, 很滿足的一餐!呢餐又可自己無限量去salad bar攞野食, 唔錯唔錯!味道都幾好!服務員態度很好! 很有水準! 比個like!環境唔錯, 每張枱都有一定距離, 唔怕坐得迫!環境擺設都幾靚!下次會再幫襯, 試下幾他菜色!
喺朗豪坊頂樓搵野咬, 最後決定試下呢間Mr. Steak
前菜:
見圖:
肉眼牛扒
點戒辣食入口唔錯!
匈牙利燴牛肉寛條麵
唔知係咪個配撘特色, 有啲似肉醬, 但係味道偏淡,
感覺唔係好夠味!
甜品:
其中包括有窩夫, 窩夫需向服務員Order,
其後自己落返自己喜歡既醬(朱古力/士多啤梨..)
好食!
總結:
好啦! 坐左個半鐘, 都食到飽飽了, 很滿足的一餐!
呢餐又可自己無限量去salad bar攞野食, 唔錯唔錯!
味道都幾好!
服務員態度很好! 很有水準! 比個like!
環境唔錯, 每張枱都有一定距離, 唔怕坐得迫!
環境擺設都幾靚!
下次會再幫襯, 試下幾他菜色!
题外话/补充资料:
2月13日星期日,唔知係咪新年關係或者公眾假期關係, 所以我見在場人數都唔多!
但想食飯時又可傾計的話呢度, 呢度都絕對係個好地方!