2009-07-23
其實原先我吾係想食田中架 , 咁岩真係十番尋日休息 , 所以要轉陣~~~男友提議去田中睇下 , 行過去見到門口出奇到無人等喎 , 去到就可以比我地入去喇 , 係一張4人枱 , 但係我地2個都吾敢將自己個袋放係隔離囉 , 一來D職員望住晒 , 二來開始多左人黎食 , 叫左三文魚刺身 , 壽司有三文魚 , 尤魚蟹子 , 蟹子 , 鰻魚 , 甘蝦 同 一盆蟹子沙律 , 都係$180 , 吾知係咪只可以食45分鐘 , 所以一叫完無耐 , 吾洗10分鐘已經上晒菜 , 三文魚剌身好有口感 , 最重要係夠凍, 其他都OK , 反而覺得個蟹子沙律最吾好食 , 元朗咁多間 , 最好食既蟹子沙律係千之壽 , 食完之後都吾敢坐耐D , 一食完就走喇 , 如果你話太多人食..要等好耐位 , 我未必會再去食 , 吾洗等位就話可以食多次既如果D位可以寬多少少會好D囉, 如果肥多少少想坐都會迫到人地後面無位坐 , 服務快 , 同埋吾洗叫都有人幫手加菜 , 算吾錯架喇