难得有个”Ruby Tuesday”🤪周围游走既小肥当然要储足动力医肚肚啦🐷😚适逢黎铜锣湾帮朋友买野🙇🏻‍♂️还掂Lunch Hour一於黎医肚Encore Mamaday啦🤣位於铜锣湾霎西街既Mamaday😏喺铜锣湾站A出口经时代广场行过黎亦算方便😆呢间玩味无穷既Cafe一开始已经俾度门玩🙄😢推拉不分既大门果然令人费解又被Fake到实一实🤣名符其实既「与想像不同」😏就将想像不同既角度进入麻麻地的怀抱🤤刚得知呢度刚新装修既环境够哂企理之余☺️而且好有英伦风既Cafe感觉😆🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿一盘盘摆设的花卉植物小手作🍀🌿🌷玩味无穷既指示牌🤪🚷一系列既公仔摆设既配合🤪而且周边较为清静既环境亦坐得好舒服☺️唔止闲日Brunch Time😆假日黎同朋友坐下食个Tea倾下计亦十分适合😆黎感受下麻麻地既愚乐吃喝无穷😏🤪打一打开精心炮制既搞鬼餐牌🤪📘又试图出口术将客人既期望值降至最低🤭🤫再将麻麻地高质又衰鬼几好食既送到我地口中🤪系高招既😏👍🏻唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼蛋包饭 💸118(升级原条鳗鱼 +💸28)大爱鳗鱼既小肥忍唔住升级原条鳗鱼🤩🤤🐟够哂厚肉既鳗鱼肉质嫩滑肥美之余😋🐟配合奶香口感滑嫩依然既奶滑炒蛋🤤🍳
难得有个”Ruby Tuesday”🤪

又试图出口术将客人既期望值降至最低🤭🤫
再将麻麻地高质又衰鬼几好食既送到我地口中🤪
系高招既😏👍🏻

唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼蛋包饭 💸118
(升级原条鳗鱼 +💸28)
大爱鳗鱼既小肥忍唔住升级原条鳗鱼🤩🤤🐟
够哂厚肉既鳗鱼肉质嫩滑肥美之余😋🐟
配合奶香口感滑嫩依然既奶滑炒蛋🤤🍳
米饭更吸尽鳗鱼及炒蛋精华🤤🍚🍅🐟🍳
加入照烧汁及大量木鱼丝增添多重口感及味觉之余🤤
亦令人大举拇指🥚🤩👍🏻

Cappuccino 💸48
Cappuccino用Double espresso做啡底☕️😆
浓郁咖啡配合多重香滑奶泡有着两重味觉☺️
一流卖相为浓香Cappuccino增添窝心同工艺☺️☕️