2020-12-14 1348 浏览
近排好想行下观塘,呢区好多工厦餐厅🍴之前嚟过食Dinner觉得质素几好,所有同朋友再次嚟食lunch倾下计原来set lunch 有半自助沙律🥗buffet,真系好多蔬菜俾你任拣任食,真系好丰富㖞仲有餐汤餐包任饮任食添✨香煎罗非鱼柳我拣选咗鱼柳配上薯蓉上面谂想不出感觉上肉质都好鲜嫩,我另外仲加咗薯条配菜,只系加多$10咋,份量都好多即叫即做热辣辣外脆内软,真系好饱✨炭烧纽西兰西冷牛扒已朋友order左西冷牛扒,因为我哋唔系食得太生所以叫咗8成熟,好快送到枱上闻到一阵炭味,西冷原来选用左炭烧炮制,肉质仲系好鲜嫩,外层微微烟熏嘅味道配上烧汁,令到牛扒鲜味更加突出✨苹果挞朋友想食甜品,加咗$48 order苹果挞,成个外观已经被吸引住,用苹果切片铺成薄饼形侧边焗至微微超焦上层有云呢拿软雪糕配玉桂粉,食落去上面冻下面暖,口感好丰富

仲有餐汤餐包任饮任食添

✨香煎罗非鱼柳
即叫即做热辣辣外脆内软,真系好饱

✨炭烧纽西兰西冷牛扒

✨苹果挞
上层有云呢拿软雪糕配玉桂粉,食落去上面冻下面暖,口感好丰富
  • 炭烧安格斯西冷牛扒