餐厅: 柏景餐廳
资讯:

2012-08-19 86 浏览
即做意粉普普通通啦, 系个汁做得唔够味, 系呢种自助餐即做意粉通病嚟嘅热薰主菜有西冷牛肉 & 烧羊架 : 西冷牛肉要等啱时间出去攞, 因为头尾通常全熟,只适合一少众品味独特的食友, 我们系大众嘅口味所以要等佢切至中间那段才去拿!烧羊架就无所谓啦, 哪一件都是差不多, 热盘之中嘅炆牛舌也做得口感刚刚好, 其实还有很多选择只系前头嘅前菜食得比较多, 再能吃的热薰不多了, 亦有试过些少点心只是普通货色无甚特别,蛋糕甜品应该有的都有了, 但Hoagen-Dazs 当日送了一款新口味- 流心法式炖蛋….OMG甜到无朋友呀,重要系一个正常SIZE㖞,全晚最难食系呢个-送嘅赠品!蛋糕大部份都是大路货色, 不过由于攞返得宜, 睇落色彩斑斓已经过关啦.,
烧得几好架
烧牛肉