2019-04-23 1222 浏览
今晚約左女朋友出街食晚飯,因為之前都有朋友推薦過呢到,所以我地最後就簡左呢一間餐廳。本身我地都係尖沙咀行緊商場的,所以好快就行到過去,而且呢間餐廳都幾近個地鐵站,加上人流比較多,所以都好容易搵到,好方便。行到入去之後,座位幾寬敞,都坐得幾舒服然後到選嘢食啦,菜單上面款式都好多,我地又咩都想試下...因為望落都好吸引,所以搞到最後食唔曬,不過唔緊要,我地打包左,哈哈其中叫左串燒,醬汁好香,不會概括D肉味,外皮酥脆香口,雞肉鮮甜嫩滑。再黎就係豬扒拉麵,豬扒炸的岩岩好,不會太乾,唔似之前食過某些餐廳,豬扒乾到有渣咁,拉麵又不會太淋,熟度適中。跟住就係壽司拼盤,海膽刺身,海膽都幾鮮味,放入口中溶化晒,三文魚、甜蝦,三文魚肥美,甜蝦鮮甜,總結就係一次愉快既用餐體驗
今晚約左女朋友出街食晚飯,
因為之前都有朋友推薦過呢到,
所以我地最後就簡左呢一間餐廳。
行到入去之後,座位幾寬敞,都坐得幾舒服
然後到選嘢食啦,菜單上面款式都好多,我地又咩都想試下...
2019-04-22