2021-10-03 90 浏览
今次去既系黎自新加坡既人气美颜火锅店装修系唯美粉红设计 一入到去门口摆左个用花砌成既熊啤啤 立即少女心爆发自助点餐 大部电脑食物可以拣全份或者半份 岩晒人少想试多几样野或者细食既女士们主打汤底有「胶原蛋白养颜美容锅」同「滋补养生香辣锅」 必试!酱料吧:酱料选择好多 真系花多眼乱!餐前小食、酱料同水果都系任拎任食我地就拣左四格汤或 分别有两款主打汤底「滋补养生香辣锅」、「胶原蛋白养颜美容锅」 另搭「长生松茸野菌锅」同埋「维他命C蕃茄栗米锅」四款汤底都同样出色 佢地既汤底可以当汤饮 嫁! 我地就最钟意「胶原蛋白养颜美颜窝」 美味得黎每一口都有满满既胶原蛋白 我地简直饮左标准游泳池咁多既汤底!另外「滋补养生香辣锅」配肉类都系好正! 香浓既猪骨汤底配上各种药材同香料 散发住浓郁既香辣滋味 出色!叫左一次就无限添饮既「紫背天葵洛神花茶」同「竹席茅根」 唔会太甜 岩晒懒健康既我地「美国安格斯牛小排」(半份):好新鲜 且肉质鲜嫩 油花分布平均 牛味香浓另外仲点左「珍宝鲜虾水饺」、「西班牙黑豚香肩」、莴笋片同埋油麦菜 亦同样新鲜高质自助吧拎既生果 水果种类多 而且非常新鲜味美美味既一餐以柚子沙冰作结
今次去既系黎自新加坡既人气美颜火锅
酱料吧:酱料选择好多 真系花多眼乱!
餐前小食、酱料同水果都系任拎任食
自助吧拎既生果 水果种类多 而且非常新鲜味美

美味既一餐以柚子沙冰作结