2021-06-27 296 浏览
今日去左和富嘅foodcourt 食lunch, food court 内d 餐厅有d 吉左,但整体都叫做仲有几间拣。环境ok,12:30人流唔多,唔洗等位同事嘅面,都几大碗,应该味道唔错,难得见到唔大食嘅佢食晒汤系味精汤,味精仲几重手下🤣下次应该会叫佢唔洗比我鸡都唔错,可惜比我嘅个d 都系d 簿肉多骨位😂😂😂(睇黎连个店主都唔钟意我🤣🙈份量黎讲我觉得唔算多😓我一个女仔都只系觉得勉强够(仲要我个日本身唔太饿😂 不过如果佢厚肉番少少可能会好d 嘅😂 提起份量真系有d 无奈特别嘅系鹅肝多士,多士脆鹅肝味道梗系同餐厅个d 有差距啦,但胜在平平地,中午lunch 食到,我又觉得几niceps. 落单讲左少饭,冇少到😂(可能听左做少送🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

同事嘅面,都几大碗,应该味道唔错,难得见到唔大食嘅佢食晒

汤系味精汤,味精仲几重手下🤣下次应该会叫佢唔洗比我
特别嘅系鹅肝多士,多士脆