餐厅: 魚願以嚐
资讯:

2022-09-14 1294 浏览
2022-08-31独自去偷食😝去咗鲗鱼涌揾女朋友🥰早咗少少到就去揾间餐厅食个饭😊见到有间鱼愿以尝🐟主打食日式料理,鱼生丼,鳗鱼丼,拉面🍜平日下午时间,餐厅好少客🙂店员安排我坐四人枱4️⃣餐厅装修主要系日本动漫🎎原条䈬烧鳗鱼温泉玉子饭,98蚊碗,见到个丼饭,个时心谂真系成条鳗鱼,再睇吓面头D紫菜淋哂,唔紧要啦,揾埋只温泉玉子先,揾咗成碗饭,蛋壳都无,好彩条鳗鱼正常,都有少量饭素捞饭食,感觉好返少少🤣🤣花雕鸡翼,10蚊两只,冻食鸡翼,重花雕味,未解冻好,仲系好硬😅整体环境装修都有心思,有好多海贼王嘅布置🏴‍☠️店员都有礼貌,仲识叫我做靓仔🤵‍♂️(襟捞)食物味道好一般,又未去到伏,出餐前无睇清楚有无漏嘢,暂时唔会去帮衬🥸
2022-08-31

独自去偷食😝
去咗鲗鱼涌揾女朋友🥰
早咗少少到就去揾间餐厅食个饭😊
见到有间鱼愿以尝🐟
主打食日式料理,鱼生丼,鳗鱼丼,拉面🍜
平日下午时间,餐厅好少客🙂
店员安排我坐四人枱4️⃣
餐厅装修主要系日本动漫🎎

整体环境装修都有心思,有好多海贼王嘅布置🏴‍☠️
店员都有礼貌,仲识叫我做靓仔🤵‍♂️(襟捞)