依間野望落去就ok,實際上就係勁之差。。。話說今日我同幾個同事去食飯,諗住爽快咁食個lunch,之後番去做野。諗住少少地人,一定快拉點知13點50叫野食,到14點15都未有之後問個服務員點解咁耐都未黎點知d態度差到死,有個光頭佬勁惡咁話咩呀?咁我地咪話差d嘜嘜嘜,個個光頭佬求其敷衍我地話黎緊,但實際上佢係無幫我地跟進,繼續做自己野。。。再隔左陣搵第2個服務員,佢先肯幫我跟,點知原來漏單。。。依間野d服務態度 食物 環境都真係麻麻 各位真係要考慮下如果吾係,真係會食到成肚氣!!!!!!!!!!!我地今次就叫左以下依d。1) 醬汁雞扒玉子豆腐肉躁飯依個飯真係麻麻地,雞扒少之又少,我個fd仲話見到有d係有2塊雞扒,而我個碟就只有1塊,吾知係咪我吹佢快d,佢就求其整,同埋真係無咩特別。2) 台式豬軟骨瑞士汁葱油撈公仔麵大家如果想食好少少既,就真係吾好揀依d款式,因為依d真係好油,同埋d公仔麵係極之少,正常撈麵係吾會好濕加麻,點知送到黎,d公仔麵好似仲係俾水浸住咁,濕到。。。所以真係要考慮。。。3)炭燒豬頸肉瑞士汁葱油撈公仔麵依碟野同上面個碟一樣。。。而佢所謂既炭燒豬頸肉根本吾係炭燒,而係白烚,
依間野望落去就ok,實際上就係勁之差。。。

諗住少少地人,一定快拉

點知13點50叫野食,到14點15都未有

之後問個服務員點解咁耐都未黎

點知d態度差到死,有個光頭佬勁惡咁話咩呀?

再隔左陣搵第2個服務員,佢先肯幫我跟,點知原來漏單。。。

依間野d服務態度 食物 環境都真係麻麻

各位真係要考慮下

如果吾係,真係會食到成肚氣!!!!!!!!!!!

我地今次就叫左以下依d。

1) 醬汁雞扒玉子豆腐肉躁飯

2) 台式豬軟骨瑞士汁葱油撈公仔麵

3)炭燒豬頸肉瑞士汁葱油撈公仔麵

依碟野同上面個碟一樣。。。而佢所謂既炭燒豬頸肉根本吾係炭燒,而係白烚,完全係烚熟佢就算,真係吾掂。。。

4)珍珠奶茶

依杯珍珠奶茶d珍珠係未熟的,硬到嘜咁,完全吾掂,d奶茶無味的,吾怪得知咁平。。。

各位人兄真係要考慮清楚。。。
2015-12-31
午餐