2014-01-21 1082 浏览
$99 团购印度晚餐,食前无咩大期望,不过有9个items, 几吸引, 所以就买左! 去到个格局有啲似快餐厅,无咩人,期望再降低...俾左张groupon个侍应,佢就俾个groupon特别menu 我地...好神奇嘅系,我地点菜嘅时候佢完全唔洗写低,但我地叫左7 样食物心谂...佢记唔记得架...结果佢真系记得哂系好熟悉嘅印度烤鸡味,但冻食真系第一次,加上啲青豆同香草,少少辣,原来都几好味! 洋葱系几新鲜嘅, 但个皮太厚咖喱一定要配印度烤饼! 叫左芝士烤饼,但完全唔觉有芝士味. 牛油鸡比咖喱杂菜出色, 个sauce惹味又唔太辣,易入口,配烤饼一流! 鸡亦好入味! 相比下,咖喱杂菜有椰菜豆角粟米,但啲菜碎左啲,汁亦比较辣. 热辣辣送上! 十分香口入味! 任食嘅咖喱角! 食左3 碟!! 非常新鲜,香脆可囗!! 真系完全exceed expectation!!! 够哂饱. 另加service charge 同特别野饮钱,总共$133, 扺食!

去到个格局有啲似快餐厅,无咩人,期望再降低...

心谂...佢记唔记得架...结果佢真系记得哂

洋葱系几新鲜嘅, 但个皮太厚

热辣辣送上! 十分香口入味!

任食嘅咖喱角! 食左3 碟!! 非常新鲜,香脆可囗!!

2014-01-20
用餐优惠