2017-05-29 537 浏览
呢排食咁多放题,呢间算系最多惊喜!对比一年之前,进步左不少!原来有午市,怕肥消化唔到嘅可以食午市我同女友人黎食,所以唔敢叫太多刺生,惊食唔晒。刺生有三文鱼、油甘鱼、剑鱼腩、赤海虾、樱花鱿鱼、甜虾、蛋、荣螺等等。个人必食推介: 油甘鱼、赤海虾、甜虾,又鲜甜又肥美其实食物种类黎讲,呢间放题唔算好多,但每样我都觉得系几超出水平!惊喜连连必食推介:芝士蒜香牛油焗虎虾芝士、蒜再加牛油所产生嘅化学作用我谂有食过嘅人都知几咁强劲。厨师落足料,虎虾够大只,开边啖啖肉,壳都唔洗脱烧牛舌唔靭,略加黑椒烧过,再自己加小小柠檬汁真系唔错!我叫左4串金砖炸鲜奶都几重鲜奶味,入面滑出面脆。仲有蕃薯仔食! 女友人好钟意,话甜得黎细细粒唔怕饱。炸蚝 入面嘅蚝都几大粒,脆得黎juicy唔干唔好甜品嘅我,呢两样系令我好好好好惊喜嘅!!榴梿糯米糍望落细细粒,本身都无抱有期望,放题嘅会有几好食?一啖开,哗左出黎!真系好重榴梿味,内馅多皮够薄,我朋友系我对面都闻到! 唔系夸张,好食过我系街边见到果d专卖糯米糍嘅店!心太软迷你款 更易熟透,更难做到流心效果,呢个叫左两轮,两轮都系流晒朱古力浆,做到甜品店水准!附上饮品柜俾大家参考

原来有午市,怕肥消化唔到嘅可以食午市
刺身

必食推介:
芝士蒜香牛油焗虎虾

烧牛舌

炸蚝

炸蚝 入面嘅蚝都几大粒,脆得黎juicy唔干

唔好甜品嘅我,呢两样系令我好好好好惊喜嘅!!
榴梿糯米糍
望落细细粒,本身都无抱有期望,放题嘅会有几好食?

附上饮品柜俾大家参考下

一句:性价比高!
刺身
烧牛舌