2019-11-26 4818 浏览
嘻,今晚男朋友约左我系尖沙咀等。其实好耐无出过尖咀,不过而家可以出去啦今日出庆祝一下我地既纪念日。。原来佢book左间有情调既餐厅,同佢一齐左甘多年都未试过😅约左系地铁站等就一齐过去。餐厅系地铁站P3出口一出就到,直行就望到条靓靓楼梯咖啦。上到去,哇,好多花花,装修好靓,打卡一流!有花花墙,围住都系花花,仲有圣诞节小装饰添,有气氛!book左6点半,餐厅未有好多客人🤣❤️❤️好舒服,用餐环境靓餐牌有dinner set或者单点都可以。坐低侍应就会送上一份香草提子包粒。包粒外脆内软,有粒粒提子乾同香草味,好食🤭我地原先打算点烤鹌春,不过无哂啦😭😭仲打算甘特别又未食过试下,唯有等下次再食😚甘我地点左前菜,pizza,主菜各一,吾好以为有少,但份量好多咖Crab cake成日食凯撒沙律🥗做前菜,今次试下crab cake先!卖相好靓crab cake系成个蟹饼拎去炸,好香口,全个都系蟹肉,一切开一点都吾油腻。每啖都系浓浓既蟹味,正Margarita Pizza每次食pizza我都只食Margarita,吾系因为平,而系因为最平凡既pizza整得好食系有难道!Margarita系纯芝士加番茄酱。佢
今日出庆祝一下我地既纪念日。。

餐牌有dinner set或者单点都可以。

Crab cake

Margarita Pizza
每次食pizza我都只食Margarita,吾系因为平,而系因为最平凡既pizza整得好食系有难道!Margarita系纯芝士加番茄酱。佢个base好好食!食落脆口。番茄酱真系要赞,吾系一般买既番茄蓉,而系店家真系有落原个番茄🍅落去做汁,所以个汁底食到一旧旧茄肉。Pizza size大概应该有9寸,切8件,所以都好大个咖!

Pork Rack猪脾
登!卖相超靓,有3个酱汁,分别系芥末酱,油醋,仲有一种食吾出较淡🤣猪脾系一切就开,肉质淋嫩!当然吾系雪藏猪,系黑毛猪,肉质呈小小粉红色咖。猪脾好大只,甘多肉食到好饱

原本仲想食个甜品,但真系饱到食吾落啦。。好彩当初无点多个主菜,眼阔肚窄🤣

呢度环境十分好,好浪漫🌹餐厅可以帮手写庆祝字咖,一定俾到惊喜!服务又好又宁静。带女朋友橕枱脚好有气氛🥰🥰🥰

2019-11-25
庆祝纪念