2018-07-22
每次去到九展講真都係陪朋友泊車差電,架車醫肚時我地都要醫肚啦~去到當然都會周圍望睇下見唔見到明星😂,今次試下呢間外國風格既板上😋一黎見到個餐牌就比個burger🍔吸引住喇,即刻order個安格斯牛肉漢堡🐮,仲要唔洗加錢就有最愛既薯皇🍟😍呢個座位都幾貼心,有得揀卡位,有得揀吧台,我自己比較鍾意坐高d😌一眼睇到晒其他人嘛講番個餐先,個漢堡超級足料,牛肉夠juicy,生菜仲係爽爽聲😆可能呢張相睇唔到啦,佢入面仲有番茄夾住嫁,juicy upgrade⬆️薯皇岩岩炸起熱辣辣👍🏻👍🏻,但都要慢慢食因為太熱了😂😂同埋有少少炸過龍,有dd油,不過整體黎講都ok😁最重要係❗️食burger一定要配可樂呢個perfect match😌😌 雖然星期六下午好多人,但可能餐廳環境唔錯,店員都無趕人走,比人一個悠閒既saturday lunch👍🏻😁