今次同朋友嚟到荃灣悅來坊,俾我見到一間平靚正性價比超高嘅火鍋店😍鍾意食鰻魚嘅朋友,千祈唔好錯過佢哋嘅風味烤鰻魚,鰻魚外皮脆卜卜,鰻魚肉香甜鮮嫩,二人份量剛剛好,佢哋嘅麻辣湯底好正宗,令人胃口大開😍牛肉豬肉羊肉雞肉,樣樣都俱全,肉質鮮嫩,食落唔會好似紙皮咁樣👍佢哋連刺身都包埋,刺身都好新鮮,唔會有腥臭味,而且三文魚係厚切,食落啖啖肉,仲可以無限追加,食返夠本👍👍海鮮鮑魚都可以任食,打邊爐食鮑魚真係好彈牙,而且鮑魚吸入麻辣嘅湯汁,鮮香味提升👍鍾意食辣嘅朋友一定要試吓😻除了海鮮刺身,仲有好多熟食,佢哋嘅串燒亦都拍得住出面買嘅,最主要係熱辣辣咁上,唔會凍晒先俾你食,而且款式非常多👍壽司亦都係包羅萬有,燒拖羅壽司,花之戀壽司,黑松露帶子壽司等等都有得食👍👍刺身最緊要新鮮,唔會有雪藏味😍食完打邊爐唔使搵糖水舖,佢哋嘅甜品款式多到嚇親我,亦都有好多榴槤味嘅甜品,甜品嘅份量唔係好多每一款都可以試吓,熱嘅凍嘅都有,非常推介佢哋嘅班戟同薄餅,皮薄餡靚甜甜嘅感覺🥰💋10分我會比8分,佢哋每一項食品嘅款式都10分多,每一項都起碼有五款以上俾你揀,而且嘢食都係熱辣辣,刺身都非常新鮮,店員態度可以接受,同朋友一齊

食完打邊爐唔使搵糖水舖,佢哋嘅甜品款式多到嚇親我,亦都有好多榴槤味嘅甜品甜品嘅份量唔係好多每一款都可以試吓,熱嘅凍嘅都有,非常推介佢哋嘅班戟同薄餅,皮薄餡靚甜甜嘅感覺🥰💋

10分我會比8分,佢哋每一項食品嘅款式都10分多,每一項都起碼有五款以上俾你揀,而且嘢食都係熱辣辣,刺身都非常新鮮,店員態度可以接受,同朋友一齊食個便飯係一個好選擇,而且仲有一人鍋🥰👍