2019-09-26 667 浏览
我的第一餐生日饭,感恩遇上亦师亦友的大好人,谢谢他这一顿饭!佢叫我自己拣餐厅,尽量拣近地铁站,都系方便归家啦!价钱我都会睇,佢以为我帮佢悭荷包,实际系我觉得唔抵嘅餐厅我做咩要帮衬佢?!仲要拣一间冇限时入座嘅,呢个系好选择,环境唔会静都唔算好嘈!book位建议用openrice,我打二好多次都冇人听!七点,八点,九点,都冇...食物方面,我唔逐个评价,质素你唔可以要求太多,不过呢个价钱黎讲,我觉得质素什高啊!唔会因为价格唔高比d劣质材料,味道唔求其,无论汤,沙律,餐包,小食,主菜,到甜品,我都冇野要弹,性价比高!特别要赞Ribs,$5x,份量极多,唔好望佢比d咩肉你,我估系猪仔骨一旧啰~好多肉架,味道食得出细心煮,得不错!甜品质素都好好,我唔好甜品,而且太饱,我都同你食晒佢,得赞!
菌类汤
芒果拿破伦