2020-03-16 32 浏览
有一間好有特式的甜品店舖!位於元朗,交通都好方便,店舖需然望落唔係好大,但係坐落都覺得好舒服!都算唔錯!至於食物方面叫咗藍莓窩夫賣相都好吸引!面上擺放咗雪糕忌廉淋咗D朱古力醬,再放上藍莓都好配合!窩夫好正軟绵绵!真係好正!溝埋其它材料真係好夾!味道一流。朱古力心太軟賣相真係好吸引!咬落去軟绵,隨即流出來好澎拜流心朱古力,朱古力又唔會好甜,真係好好味!還有其它生果伴碟。另一個牛乳燒仙草甜品!配料十足,又红豆、椰果、三色椰果、小丸子、仙草、竽圓、雪糕.全部放埋一碗好正!藍莓梳打味道十分之好飲,籃莓味道好重,又唔會好甜、藍莓肉又唔會好少,味道刚刚好,總之係好好飲!至於價錢方面都唔貴,甜品質素比得上高级餐廳的甜品!款式吸引!需然唔係出名甜品店!值得比這個價錢!,
2020-03-13