2024-03-01 233 浏览
響尖東做完嘢同朋友搵嘢食,行吓行吓就過咗去尖沙咀,跟住諗起好耐冇去過厚福街,就過去睇吓有乜嘢食,結果去咗記憶裏面都係開咗一段時間同埋性價比好高嘅越南嘢,環境方面就係好家庭式嘅小店感覺,地點方面始終都係厚福街就係方便。套餐價錢實在好抵,先嚟咗個越南新鮮牛肉河,雖然牛肉會比較熟咗少少,但係份量都算係好夠,洋蔥都唔錯,香菜好似見唔到,湯嘅味道都可以接受,當然我都係會自己加魚露落去令到佢香味多啲。跟住叫咗一杯好耐冇飲過嘅珍多冰,珍多冰真心唔識評論,主要係覺得飲落去好睇好開心就已經足夠。仲有當然就係佢哋個餐嘅配菜份量實在超級足夠,越南春卷,泰國雞卷,鮮蝦米紙卷,三款嘅味道都唔錯,真心冇乜嘢挑剔,仲要有糖水同芒果糯米飯!份量仲唔係少添!性價比實在高到一個點!

2024-01-17