红磡|𝓣𝓱𝓮 𝓹𝓻𝓸𝓶𝓮𝓷𝓪𝓭𝓮🍽️性价比高𝓑𝓾𝓯𝓯𝓮𝓽🧡甜品先系重点🤣⚠️限时优惠只限100位⚠️6百几蚊1位,晚市嚟讲算几抵~有长脚蟹、生蚝、刺身、牛排、鹅肝多士,种类都算多~尤其系呢度嘅甜品🥰几出色🧡呢度嘅主题会定期更换,今次系中国菜主题🇨🇳有糖醋鱼、豉汁炒蚬、虾仁炒菜、辣酒煮花螺、龙虾伊面、花胶小棠菜、蒜泥白肉 等等…个人觉得唔错👍🏻有酒楼嘅水准~————————————————————————冻海鲜- 小龙虾今次麻麻地,冇咩味🥲- 长脚蟹必食🦀🦀🦀晚市好快就会refill👍🏻嚟亲都要食两碟🤤🤤🤤- 其他海鲜就冇点食,因为之前试过觉得麻麻~刺身- 即叫即切,师傅切得好快手👍🏻- 几新鲜,可以试吓大大只嘅虾刺身、同厚切三文鱼牛排- 5成熟❤️好稔好多汁😋小笼包- 必食⚠️皮唔厚,劲多汁☺️一出炉就好快比人攞晒~⚜️甜品款式都唔少,几欣赏呢度嘅甜品- 好可惜今次冇面包布甸🥲因为佢个酱好出色😌如果见到见不妨一试~- 芒果拿破仑就正常发挥,酥皮好脆、唔会好油腻,芒果是甜的🤪- 榴连糯米糍卷都唔错,闻到好香榴梿味,同埋有榴梿果蓉🥰- 窝夫几好食,即整热辣辣,外脆内软~- 雪糕牌子系ℳ𝑜𝓋𝑒𝓃𝓅𝒾𝒸𝓀,

⚠️限时优惠只限100位⚠️

呢度嘅主题会定期更换,今次系中国菜主题🇨🇳
————————————————————————
冻海鲜
- 小龙虾今次麻麻地,冇咩味🥲
- 其他海鲜就冇点食,因为之前试过觉得麻麻~

刺身
- 即叫即切,师傅切得好快手👍🏻
- 几新鲜,可以试吓大大只嘅虾刺身、同厚切三文鱼

牛排
- 5成熟❤️好稔好多汁😋

小笼包
- 必食⚠️皮唔厚,劲多汁☺️一出炉就好快比人攞晒~

⚜️甜品款式都唔少,几欣赏呢度嘅甜品
- 榴连糯米糍卷都唔错,闻到好香榴梿味,同埋有榴梿果蓉🥰
- 窝夫几好食,即整热辣辣,外脆内软~
- 雪糕牌子系ℳ𝑜𝓋𝑒𝓃𝓅𝒾𝒸𝓀,亦有日本出品嘅包装雪糕👍🏻

🔺有加一服务费

整体而言