特别推荐大家✅Dinner Teppanyaki Course For one person (HON)💰$588《前菜》有沙律🥗同薯仔沙律,正常发挥😌《北海道帆立贝》火候啱啱好🔥,佢用咗比较淡轻嘅冬瓜蚬汤做调味,增加鲜味又会食到更多帆立贝嘅原汁原味👍🏻《甘鲷》用咗立鳞烧🐟,半蒸炸嘅方式,做到外皮好脆➕鱼肉嫩滑嘅质感🤤,配埋甘荀鱼汤忌廉汁 ,好match,正《大虾》虾肉结实弹牙🦐🦷,用咗虾头嘅虾膏➕白酒调咗一个浓而不腻嘅虾膏汁,好香口、惹味,仲煎咗个虾头,可以食埋,好脆🥰《美国安格斯牛薄烧》淡淡嘅牛味🐮,好香口加埋中间嘅葱蒜,薄烧好juicy😌《美国SRF极黑和牛》呢种和牛唔会好油腻,但牛味重🐄,未去到入口即溶,但都好软淋☺️《黑豚薄饼》薄饼外皮好脆🫦,中间d黑豚加咗洋葱🧅、生姜汁,够惹味《炒饭》饭粒炒到粒粒分明🍚🍳,用咗和牛粒去炒,令个饭更加香,个饭好干身,食落唔会觉得肥腻👍🏻《Soup》好好饮,系鱼汤🐠,好鲜🤤《炒野菜》正常炒芽菜,够爽口《Dessert》每次食铁板烧一定系要食呢个焦糖多士🟡‼️金黄色嘅焦糖多士好吸引🥰,多士外层有焦糖,做到微微嘅焦香感,多士又好脆加
特别推荐大家
💰$588

前菜

《前菜》
有沙律🥗同薯仔沙律,正常发挥😌

北海道帆立贝

《北海道帆立贝》

甘鲷

《甘鲷》

大虾

《大虾》

美国安格斯牛薄烧  +  美国SRF极黑和牛

《美国安格斯牛薄烧》
淡淡嘅牛味🐮,好香口加埋中间嘅葱蒜,薄烧好juicy😌

《美国SRF极黑和牛》

黑豚薄饼

《黑豚薄饼》
薄饼外皮好脆🫦,中间d黑豚加咗洋葱🧅、生姜汁,够惹味

炒饭

《炒饭》

Soup

《Soup》
好好饮,系鱼汤🐠,好鲜🤤

炒野菜

《炒野菜》
正常炒芽菜,够爽口

焦糖多士
开心果雪糕

《Dessert》
每次食铁板烧一定系要食呢个焦糖多士🟡‼️
加埋开心果雪糕一齐食🍨,一热一冻,好正,好饱都会觉得好好食🤤

*除咗依个$588 dinner set,仲有一个再精d嘅$788 set😋
**⏰晚市有三个时段,1800-2000 / 2000-2200 / 2130-2330

北海道帆立贝
甘鲷