Fatvava 揾食😋😋特盛海膽杯 $298每一層既鮮味都唔同。第一層有海膽,兩種海膽既味有明顯分別,唔會腥,新鮮清甜!下層有吞拿魚、三文魚、帶子、蟹籽碎,口感彈牙新鮮。最底層既蟹肉蟹膏有大驚喜,香濃鮮甜既蟹味,再配上一層海膽做一個好有海鮮鮮味既結尾!軟殼蟹野菜米紙卷 $78份量足料,每件卷都有大大軟殼蟹,岩岩炸起既蟹再加上菜同青瓜,再有蟹籽,成件事係勁脆,有口感,又幾fresh既感覺,唔錯!忌廉芝士鰻魚卷 $78足料既鰻魚,每一件鰻魚都有厚度,有肥美既感覺,唔會帶刺!卷入面有大大舊芝士,少少既青瓜。芝士味勁濃,再加上鰻魚既肥美,成件事係有少少罪惡感,好飽肚,配搭新鮮,唔錯!忌廉蟹肉薯餅 $36好夠熱仲辣口既,岩岩炸起,外脆內軟,外面炸衣唔會好厚,岩岩好,再加上入面既蟹肉,軟綿綿有蟹味,點上沙律醬,正呀!大蔥黑豚肉 $283大塊半肥瘦既豚肉,夠火喉,灑上黑椒,一咬油脂爆出,香口,再加上一舊蔥解膩。流心芝士漢堡扒 $48又係大大塊,煎香左表面,入面有相當足料既芝士,芝士香濃,整體配搭都幾特別,幾有飽足感。厚燒玉子 $25玉子堅厚堅飽滿,外面輕輕燒過,勁飽足,蛋味香濃。
Fatvava 揾食😋😋

特盛海膽杯 $298

軟殼蟹野菜米紙卷 $78

忌廉芝士鰻魚卷 $78

忌廉蟹肉薯餅 $36

大蔥黑豚肉 $28
流心芝士漢堡扒 $48

厚燒玉子 $25
玉子堅厚堅飽滿,外面輕輕燒過,勁飽足,蛋味香濃。
2020-11-05