2022-08-14 42 浏览
💥性價比高粉皮店📍正粉皮涼皮專門店|黃埔📍人均消費 $ 5 X #CL黃埔 #CL四圍食 #CL中餐⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️日日都熱辣辣想食啲冷盤,見到呢間粉皮專門店就買返屋企試吓😛💟 吾食正粉皮 $ 2 5 + 1 5 + 1 2 + 1 2叫咗三餸:花膠、雞腎、豬大腸🫶🏻粉皮係用麵粉做較有咬口,小辣啱啱好,連埋青瓜一齊食好清新豐富😚💟 招牌水晶粉 $ 2 5 + 8 + 1 2 + 1 2果然係招牌水晶粉用綠豆做較為煙靭😛掛湯能力一流,由本身半透明完全變晒麻辣汁嘅色👍🏻同配菜木耳豬肚絲同埋鴨胸一齊食好夾🧏🏻‍♀️💟 小食類 $ 2 5 - 3 5雖然小食類同配菜有啲重複,但係淨係食小食同撈埋涼皮或者水晶粉嘅味道完全唔一樣架💕叫咗呢三樣都非常推介超足料‼️👑 B仔雞翼尖:超香蒜蓉味👑 麻辣花膠:煮得啱啱好👑麻辣豬大腸:絕對唔會臭💟媽媽味道自家湯 買涼皮或者水晶粉呢啲就可以加購,我哋呢日食嘅係蟲草花五指毛桃湯,雖然唔係數湯但係一啲都唔油膩仲超級清甜絕對係冇味精之作,平時行過想買啖湯飲下絕對可以考慮呢間💫🤟🏻不負責任點評好味道🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑性價比🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑回頭率🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑
💥性價比高粉皮店

📍正粉皮涼皮專門店|黃埔
📍人均消費 $ 5 X

#CL黃埔 #CL四圍食 #CL中餐

⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️

日日都熱辣辣想食啲冷盤,見到呢間粉皮專門店就買返屋企試吓😛

💟 招牌水晶粉 $ 2 5 + 8 + 1 2 + 1 2

💟 小食類 $ 2 5 - 3 5