餐厅: 紅煮意
资讯:

2020-03-29 158 浏览
系openrice揾到呢间餐厅但地点其实有够难揾跟据地址围住幢大厦兜左个圈先知,因为入口唔系正面系警署同麦记中间果面先系入口番茄红菜头汤意外发现原来都系一种唔错既配搭因为配左红菜头之后汤有番茄味但唔会好酸因为中和左反而有点甜甜地既味道普通法包,就咁食有d干但用黎点汤就冇咩问题香草烧法式纽西兰羊仔架一般餐厅都是2块羊架呢度有3块感觉cp值都几高虽然冇问要几成熟7成熟刚刚好易切又唔会过火因为有盐同胡椒调味唔点烧汁会更加好食烧汁会抢左羊架既味道佢唔会话好大阵羊骚味如果都系胆心有骚味可以试下配埋薄荷酱烧鸡扒拼烤菇鸡扒普通但依然锁住肉汁菇反而好食d即使烤完之后都仲Juicy 因为惊唔够食所以叫多左个椒盐薯条上碟果阵真系俾佢吓亲虽然40几蚊但劲大兜热辣辣炸起好好食薯条系实心有薯仔肉唔系只得粉同皮既薯条
系openrice揾到呢间餐厅
但地点其实有够难揾
跟据地址围住幢大厦兜左个圈先知,
因为入口唔系正面

汤有番茄味但唔会好酸
因为中和左
反而有点甜甜地既味道

跟餐面包

普通法包,就咁食有d干
但用黎点汤就冇咩问题

香草烧法式纽西兰羊仔架