2021-11-08 97 浏览
係超抵食嘅一人一鍋啊📣呢度嘅午市套餐 鍋物+主食+飲品 只需要$88 見到咁抵就即管試下先😌開頭都諗住係細細份 過下癮就算 點知份量十足 爭啲食唔晒🤣叫得十二鍋 即係有12款鍋底比你揀◾芝士竹輪壽喜燒配料👉🏻牛肉/蟹棒/芝士竹輪/南瓜/粟米/雞蛋/娃娃菜/炸枝竹/鳴門卷/冬菇/金菇/蛋餃/芝士魚豆腐/蜂巢豆腐◽台式沙茶牛肉鍋配料👉🏻牛肉/爆汁牛丸/芋泥貢丸/台灣麵線/娃娃菜/炸枝竹/鳴門卷/冬菇/金菇/蛋餃/芝士魚豆腐/蜂巢豆腐兩個湯底都十分對味 好濃郁🍲一個鍋已經有勁多料 好誇張😋基本嘅肉類/蔬菜菇類同餃類都有 當中必須要推介芝士魚豆腐 勁好味😍連我本身好鐘意食芝士竹輪嘅 都覺得有過之而無不及 另外芋泥貢丸好特別 第一次食咋😝芋泥份量都幾多 好綿 同貢丸原來都幾夾每個鍋都可以揀個主食 我哋分別揀咗粗粉絲同烏冬(+$7) 都係貪佢哋夠煙韌同埋索湯吸味啲✨因為開頭無諗過咁足料 所以追加咗豬腩片同紐西蘭羊肉片 每樣都係半份 點知又係好似一份咁多😆豬腩片夠嫩滑 而羊肉片羶味突出得嚟唔過份連埋每人一款飲品 每人都係一百蚊多啲 真係勁抵食 性價比高啊🔝

◾芝士竹輪壽喜燒
◽台式沙茶牛肉鍋