2022-11-06 223 浏览
叫左个厨师发版盐水鸡+卤肉饭餐 $55 + 阿宗面线(大) $60 + 卤肉鸡丝饭 $29 + 芝士粟米强饼 $29 + 木瓜奶$29第二次帮衬了食过翻寻味见佢个位偏偏地租个鬼场无乜客,写篇好评帮得就帮,惊无得再食。店名叫百元盐水鸡但最好食系卤肉饭55蚊餐好抵够喂饱一个人 盐水鸡偏淡口味 同两间连锁味道好大分别 个人觉得唔错,重口味者可skip叫其他上次叫左泰式口味,建议改良下呢款😅卤肉饭无得输 香港食过top3 入味肥瘦均匀 咸甜刚刚好加埋油香 个汁超送饭 用左珍珠米更有咬口 湿左都唔会过烂,外卖食都唔惊,细份量都好多够女仔食蛋饼好食足料,木瓜奶同台湾饮无分别。仲有个阿宗面线(大),自己系台式面线控,HKxxmall买同品牌急冻包都要$6x-70, 铺头仲要煮埋俾你🙈咁有良心得唔得架整体间店都系调味偏健康,好家庭式有feel

店名叫百元盐水鸡但最好食系卤肉饭
55蚊餐好抵够喂饱一个人
上次叫左泰式口味,建议改良下呢款😅

蛋饼好食足料,木瓜奶同台湾饮无分别。
整体间店都系调味偏健康,好家庭式有feel
  • 古早鲁肉饭配蛋