2024-03-08 224 浏览
大喜屋性價比高又多人食😍今次約咗朋友去旺角行完街 想食反餐好野 又揀咗大喜屋😂💯估唔到連平日嘅晚市都要排隊等位 性價比極高 人氣當然有返咁上下啦🙈環境舒服又大 而且價錢唔貴 當日仲有其他日式美食 新鮮又大件 一次過滿足晒想食唔同嘢既朋友👭🏻刺身類我就首選三文魚同赤蝦🙈而且亦都有長腳蟹腳 三文魚超肥美,每塊都好厚 油脂豐富 之後再encore多轉赤蝦,好似手掌咁大隻 爽口彈牙 非常鮮甜❣️而且有炸雞翼、榴槤波波等 香口惹味 選擇好豐富👍🏻有三款榴連 燒到個皮少少焦脆更突出榴槤香甜🤣一品料理都好高質 估唔到日式放題連乳鴿都可以任食 每一次叫可以有¼隻 表皮燒到好香脆 肉嫩多汁 熱辣辣啖啖肉🔥甜品方面熱辣辣好滑 外面有好多唔同款嘅甜品、豆腐花等 香甜之餘細細粒一嚿 可以食多幾款都唔怕飽 雪糕方面有雪糕機

而且有炸雞翼、榴槤波波等 香口惹味 選擇好豐富👍🏻

有三款榴連 燒到個皮少少焦脆更突出榴槤香甜🤣

2024-03-02