2018-04-15
<性價比極高既打邊爐任食>😍呢間紅火較早時食過佢長沙灣店已經覺得好正🌶🔥 材料多豐富 質素唔錯又多料揀 今次黎到佢新開既旺角分店, 好明顯地裝修靚d坐位更舒服 😃 因為唔同時段 每位148 至168 不等 真係好抵食 😍其實佢有唔同既鍋底揀 😍點左1. 崩沙腩煲 🐂湯底香濃 平時湯底都係牛坑腩多 呢個用左牛橫隔膜部位附近既崩沙腩 牛肉煙靭juicy又帶d筋位 😃 好正好香濃 加上大葱。蘿白 八角等香料整成湯底 除左牛肉好正好味外 🐂 湯底都香濃冇得輸😍 要黎打邊爐一流😃打邊爐既材料 好少見任食又多野揀味道又正 各式丸 蝦滑 🦐牛滑 墨魚滑 自家手打 好彈牙 餃子 韭菜餃自製 夠哂新鮮牛柳粒煙靭juicy牛味濃 不得不讚海鮮好新鮮蝦肉 墨魚🦑🦐 都好鮮甜 仲有是日海鮮既蜆肉 冇沙夠爽口 內臟 好似雞鵝腸 雞腎 豬腰等等都好新鮮 鍾意食內臟既朋友真係要試下😆另外 炸魚皮 午餐肉 菜 菇 粟米等🌽🐟 都落足料又新鮮好味 各式飲品 汽水 可樂 自家製菊花茶 仲有森寶啤酒 韓國黑啤🍺 都任點 甘抵食又好味真係冇得輸 個人覺得真係好適合成班朋友傾計飲野打邊爐 😍Score 平
其實佢有唔同既鍋底揀 😍點左
1. 崩沙腩煲 🐂
Score 平均分 <8/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#紅火鮮料火鍋專門店
旺角西洋菜街1 號 兆萬中心17 樓全層
~~~~~~~~~~~~