2022-05-19
每次去佐敦都必食呢一間點心,因為性價比真係好高,同埋佢個榴槤雪媚娘好好食😋可惜每次去都好大機會賣晒,今次都係食唔到🥲🥲希望下次食到啦!真係要同大家推介返有啲咩性價比高既美味點心,我首推籠仔飯,因為真係大件夾抵食,平平哋已經可以有好大兜飯同埋有足夠嘅餸😋😋 上次試咗鳳爪排骨唔錯,今次就試吓辣味排骨,都幾好食~有啲變化呢度最正嘅係部份點心可以淨係嗌兩個,好啱得兩個人去食點心嘅人☺️ 蝦餃皮彈牙蝦肉好食👍🏻😋叫咗個沙參玉竹雞湯,好滋補,兩人家庭就難啲煲到湯啦,所以出街有得飲下湯都會叫。另外仲有鳳爪、炸腐竹蝦卷、同埋鹹水角,都係好出色☺️特別推薦下鹹水角,因為除咗自己鍾意食之外,呢一度嘅糯米煙銀部份都好多,好鍾意咬Q彈嘅糯米團~~甜品因為冇咗最鍾意食嗰個,但係都買返個楊枝甘露補數啦🥲 都幾抵食,廿蚊好足料,呢到人均唔洗100已經食到好多野好正,值得推介👍🏻