终于食到依间120分钟任食和牛火锅🫶🏻!卖点系以自家培育嘅牛桦牛为主食材👍🏻仲要唔洗$400就可以任食日本A5和牛唔同部位😍虽然我对于咩部位都真心唔识分辨,但好食就满足啦😂店内唔算大,座位舒服,店员服务好好,会细心讲解自取饮品/甜品位置👍🏻另外最值得赞赏就系佢地竟然会照顾唔想饮冻野嘅人士,有一个区域系唔冻嘅野饮,nice!!日本黑桦牛火锅放题(HK$398/位)选左野生竹笙松茸菌锅,非常足料,松茸菌味都几出! 开始会先上三层架(有两款和牛、豚肉、松露墨鱼滑同虾滑),每款都好唔错!仲有两碟前菜冷盘,麻辣鱼皮好正,必吃!同埋鬼马油炸鬼都系必点!至于任点和牛,我地试咗 1)特上霜降小排2)玉子后腰肉3)牛颈脊4)和尚头5)牛前胸咁多款入面,我地一致认同特上霜降小排系最正嘅一碟,encore、encore再encore🤣,牛味出,肉质超嫩🤤谂起都想再食!除咗和牛,仲有日本佐贺豚肉,推介醉玫瑰梅花肉,醉玫瑰味好出,豚肉肉质滑!其实仲有好多款火锅配料,但我地挂住食肉,好多都冇机会order到😭任食日本直送广岛(HK$98)除咗和牛任食,佢地仲有广岛蚝任食😍,会喺你面前即煮即开,啲蚝胀卜卜,好有海水

日本黑桦牛火锅放题(HK$398/位)
选左野生竹笙松茸菌锅,非常足料,松茸菌味都几出!
鬼马油炸鬼

至于任点和牛,我地试咗
1)特上霜降小排
2)玉子后腰肉
3)牛颈脊
4)和尚头
5)牛前胸

任食日本直送广岛(HK$98)除咗和牛任食,佢地仲有广岛蚝任食😍,会喺你面前即煮即开,啲蚝胀卜卜,好有海水味🤤正!
鬼马油炸鬼
  • 特上霜降小排