2025-05-28 326 浏览
次次經過都以為呢間餐廳只係酒吧,今日咁啱見到佢嘅Menu,原來除咗飲酒之外佢都有嘢食嘅,咁就同朋友嚟試吓啦。呢度嘅食物種類唔係太多,但係見到好多人都食緊,而且賣相比較精緻,非常吸引。我哋就叫咗呢個煙三文魚凱撒沙律,估唔到佢嘅賣相咁大,煙三文魚都有好多塊,食落好適合夏天,因為唔會調味太重,生菜亦都好開胃。今日呢個安排做緊優惠,非常平嘅價錢可以食到$1好大嘅豬扒,而且仲係用蘋果木燒嘅黑毛豬安扒。一上枱已經好有驚喜,因為好大塊,而且佢嘅豬食落唔會硬,烹調自己啱啱好,而且調味都好出色,好適合夏天食嘅味道。因為朋友仲未食飯,所以我哋就叫多咗個西班牙海鮮飯,又係好多材料,好多唔同嘅海鮮食落都好新鮮,我最鍾意呢個大蝦,因為好大隻之餘同個飯都好夾。呢間餐廳原來除咗飲酒之外仲有咁多嘢食,非常推薦大家朋友聚會或者直接嚟飲酒約會呀。