2023-04-09
兩小時任食任飲,2大1小夠時間搏殺。雖然叫咗最平個plan,但質素唔錯,夠食夠選擇,自助吧多樣化,食材新鮮,基本火鍋食到既嘢都有,最驚喜係有鵪鶉蛋,豆苗,仲意想唔到有夾夾糖,雖然只有4款,但足夠對付小朋友。冷盤,有水準,中華沙律,帶子裙邊,麻辣牛舌,泰式鳳爪等等,迎合唔係食得好辣既朋友。熱食有麻辣小龍蝦,雖然我怕超辣無食,但好多人戴住手套放底儀態滋味品嚐。飲品方面,好多都係大家識認既牌子汽水,綠茶,同啤酒,有成20-30款選擇,仲有咖啡機,讚。混醬區企理乾淨,有10多種醬油俾你亂咁混,特別係XO醬,唔錯,推介。個plan有任食牛,豬,羊,雞,蝦,花膠,水魷等等,幾多選擇,特別牛肩肉,有牛味無雪味,連4歲女女鍾意食。叫得“牛駅”,應該唔會拆自己招牌,值得推介。最後梗係唔少得甜品啦!HD雪糕杯,特別推介“脆皮朱古力雪條”,雖然唔係咩大牌子,但小食家唔食HD杯,食晒成條雪條,就知味道如何。溫馨提示:記得先做會員,有優惠,幾抵食。
溫馨提示:記得先做會員,有優惠,幾抵食。