性价比高嘅平价𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧𝙨 🍔💛 我觉得个汉堡好好食!!! 平得黎又好食👍🏻 𝙄 𝙩𝙝𝙞𝙣𝙠 𝙩𝙝𝙞𝙨 𝙤𝙣𝙚 𝙞𝙨 𝙜𝙧𝙚𝙖𝙩 𝙞𝙣 𝙤𝙫𝙚𝙧𝙖𝙡𝙡 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙞𝙩𝙨 𝙧𝙞𝙘𝙝𝙣𝙚𝙨𝙨 𝙖𝙣𝙙 𝙩𝙖𝙨𝙩𝙚✨𝙋𝙡𝙪𝙨 𝙩𝙝𝙚 𝙬𝙝𝙤𝙡𝙚 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙞𝙨 𝙖𝙘𝙩𝙪𝙖𝙡𝙡𝙮 𝙦𝙪𝙞𝙩𝙚 𝙛𝙞𝙡𝙡𝙞𝙣𝙜 🥰- • 芝士牛堡🧀 ($33) 融化嘅芝士系牛肉上面一齐食好夹🤩 牛肉好多汁超𝙅𝙪𝙞𝙘𝙮😍 有埋番茄生菜好新鲜👍🏻 面包都焗得热呼呼🙈 份量:看下嘅横切面就知个汉堡好足料😍 我钟意佢多生菜🥬 • 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 𝘽𝙚𝙚𝙛 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 ($33)𝙏𝙝𝙞𝙨 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙞𝙨 𝙨𝙤𝙤 𝙘𝙝𝙚𝙨𝙨𝙨𝙨𝙨𝙨𝙮😍 𝙏𝙝𝙚 𝙢𝙚𝙡𝙩𝙚𝙙 𝙘𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 𝙥𝙚𝙧𝙛𝙚𝙘𝙩𝙡𝙮 𝙢𝙖𝙩𝙘𝙝𝙚𝙨 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙩𝙝𝙚 𝙗𝙚𝙚𝙛 𝙖𝙣𝙙 𝙩𝙝𝙚 𝙛𝙧𝙚𝙨𝙝 𝙫𝙚𝙜𝙚𝙩𝙖𝙗𝙡𝙚𝙨 ✨ 𝙄 𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙞𝙩𝙨 𝙛𝙧𝙚𝙨𝙝𝙣𝙚𝙨𝙨!!!🥰 𝙍𝙖𝙩𝙚: 🌕🌕🌕🌕🌖-• 蜜糖芥末菠萝牛堡🍍 ($33) 新鲜菠萝酸酸甜甜💛 配埋𝙟𝙪𝙞𝙘𝙮嘅牛肉超级夹!!!🤩 面包都有用牛油🧈煎过! 其实蜜糖芥末酱配埋好好食 不过略嫌太过稀
性价比高嘅平价𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧𝙨 🍔💛 [葵兴𝙆𝙬𝙖𝙞 𝙃𝙞𝙣𝙜📌]

我觉得个汉堡好好食!!! 平得黎又好食👍🏻

• 芝士牛堡🧀 ($33)

• 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 𝘽𝙚𝙚𝙛 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 ($33)

𝙍𝙖𝙩𝙚: 🌕🌕🌕🌕🌖

• 蜜糖芥末菠萝牛堡🍍 ($33)
新鲜菠萝酸酸甜甜💛 配埋𝙟𝙪𝙞𝙘𝙮嘅牛肉超级夹!!!🤩 面包都有用牛油🧈煎过! 其实蜜糖芥末酱配埋好好食 不过略嫌太过稀🙈 好容易就流晒出黎🙈 份量: 我觉得够饱 不过可以加多小食 咁就更加够饱啦🤣

• 𝙃𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙈𝙪𝙨𝙩𝙖𝙧𝙙 - 𝘽𝙚𝙚𝙛 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙜𝙧𝙞𝙡𝙡𝙚𝙙 𝙥𝙞𝙣𝙚𝙖𝙥𝙥𝙡𝙚🍍 ($33)
𝙏𝙝𝙚 𝙥𝙞𝙣𝙚𝙖𝙥𝙥𝙡𝙚 𝙞𝙨 𝙛𝙧𝙚𝙨𝙝!! 𝙐𝙣𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙘𝙖𝙣𝙣𝙚𝙙 𝙥𝙞𝙣𝙚𝙖𝙥𝙥𝙡𝙚🤣 𝙏𝙝𝙚 𝙝𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙢𝙪𝙨𝙩𝙖𝙧𝙙 𝙞𝙨 𝙖𝙘𝙩𝙪𝙖𝙡𝙡𝙮 𝙜𝙧𝙚𝙖𝙩 𝙗𝙪𝙩 𝙞𝙩 𝙞𝙨 𝙠𝙞𝙣𝙙𝙖 𝙬𝙖𝙩𝙚𝙧𝙮🙈 𝙎𝙤 𝙗𝙚 𝙘𝙖𝙪𝙩𝙞𝙤𝙪𝙨 𝙬𝙝𝙚𝙣 𝙮𝙤𝙪’𝙧𝙚 𝙚𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙝𝙖𝙝𝙖 ;) 𝙄 𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙩𝙝𝙚 𝙗𝙧𝙚𝙖𝙙 𝙩𝙤𝙖𝙨𝙩𝙚𝙙 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙗𝙪𝙩𝙩𝙚𝙧 𝙖𝙨 𝙬𝙚𝙡𝙡✨

𝙍𝙖𝙩𝙚: 🌕🌕🌕🌕🌖

⏳时间方面: 排左半个钟🙈 食嘅时间仲少过排队时间😂 所以如果唔想排 记得避开午餐时间🤣 或者预早排队!!!

𝙈𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙢𝙮 𝙛𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙 𝙝𝙖𝙙 𝙦𝙪𝙚𝙪𝙚𝙙 𝙪𝙥 𝙛𝙤𝙧 𝙝𝙖𝙡𝙛 𝙖𝙣 𝙝𝙤𝙪𝙧 𝙨𝙤 𝙞𝙩 𝙞𝙨 𝙞𝙢𝙥𝙤𝙧𝙩𝙖𝙣𝙩 𝙩𝙤 𝙖𝙫𝙤𝙞𝙙 𝙩𝙝𝙚 𝙡𝙪𝙣𝙘𝙝 𝙝𝙤𝙪𝙧 🤣 𝙤𝙧 𝙖𝙧𝙧𝙞𝙫𝙚 𝙚𝙖𝙧𝙡𝙞𝙚𝙧 𝙡𝙞𝙠𝙚 12:00𝙥𝙢 𝙬𝙝𝙚𝙣 𝙞𝙩 𝙟𝙪𝙨𝙩 𝙤𝙥𝙚𝙣𝙨 🤣

📎 交通方面:离葵兴站其实好远😂建议如果有巴士就搭巴士去到光辉围个到🙈

𝙄𝙩 𝙞𝙨 𝙣𝙤𝙩 𝙧𝙚𝙖𝙡𝙡𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙚𝙨𝙨𝙞𝙗𝙡𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙩𝙝𝙚 𝙢𝙩𝙧 𝙨𝙩𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣 𝙞𝙨 𝙨𝙤 𝙛𝙖𝙧 𝙖𝙬𝙖𝙮 𝙛𝙧𝙤𝙢 𝙞𝙩🙈 𝙩𝙖𝙠𝙞𝙣𝙜 𝙗𝙪𝙨 𝙞𝙨 𝙦𝙪𝙞𝙘𝙠𝙚𝙧 𝙖𝙘𝙩𝙪𝙖𝙡𝙡𝙮🤣