2020-01-18 1247 浏览
见咁多人喺openrice赞呢间舖头, 上星期特登约咗朋友去试下佢嘅吉列牛。舖头座位正正方方,好整齐嘅感觉, 周围放咗好多酒,好似去咗日本嘅居酒屋。几好feel, 一班朋友chill下就岩晒。食物价钱定位合理。 叫咗一个吉列牛,原来会好似铁板烧咁比个炉你整熟啲牛,食几熟由你自己控制。大概有八块吉列牛,数量都唔少。吉列牛入口松化,油脂均匀分布。再衬日本珍珠米,真系好正!另外,我仲叫咗一个鳗鱼饭。鳗鱼嘅size好大块、好肥美。啲酱汁送饭好正。 每样食物嘅份量都唔细。三个女仔食两个餐都okay! 😍😍😍最后原来是仲有布甸送。应该系牛奶味,上面再加咗两粒士多啤梨。甜品中中挺挺。总结,呢间食店质素ok,价钱合理,绝对适合一班朋友嚟聚下旧。

食物价钱定位合理。

每样食物嘅份量都唔细。三个女仔食两个餐都okay! 😍😍😍