2021-09-15 124 浏览
想揾个有情调嘅西餐厅🍴呢度绝对系一个好选择👍🏻食饭高质之余性价比系极高,无收加一仲要餐厅入面劲好气氛,柔和嘅灯光带出浪费情调,食完仲可以同拖友慢慢散步到中环,真心推荐呢度呀!😎.👅 美国安格斯特级带骨牛小排 12安士个牛小排好香油脂味,慢煮令肉质唔韧,仲要啲脂肪同肉比例系1:1😋点埋个汁食更好味!我地加左$38嘅煎鹅肝,未上枱已经闻到阵阵香味,咬落啲油脂「必」晒出黎😛如果觉得单食鹅肝会太腻,可以加埋Pizza一齐食!.👅 意大利香肠鲜菠萝薄饼哗哗哗!呢个pizza真心必叫呀😆落左劲多芝士之余,仲有下面嘅香肠片,成日薄饼都好实在,好香芝士味😋重点系!佢用左鲜菠萝而唔系罐头菠萝,鲜菠萝嘅甜系罐头菠萝无得比嫁!🥳鲜菠萝令到成件事升华左几个级别呀🤩.👅 美国安格斯特级平铁牛扒呢个牛扒同头先个牛小扒好唔同,呢个牛扒明显瘦好多,但同样地,因为用左慢煮,令佢个肉质食落一啲都唔鞋😚仲劲好浓郁嘅牛味,钟意食健康瘦牛嘅朋友一定唔可以错过呀😆.👅 芝士温泉蛋大啡菇芝士,鸡蛋同大啡菇呢个组合不嬲都系完美🤤一刀切嘅时间啲温泉蛋蛋浆涌晒出黎,用大啡菇黎点啲蛋汁,加埋芝士嘅香味,口感好丰富呀✌🏻😀

👅 美国安格斯特级带骨牛小排 12安士

👅 意大利香肠鲜菠萝薄饼