2020-05-21 451 浏览
甜姨姨都算系天后䇄立多年,仲要系黄店,又成日见佢排长龙,所以一於试下!🤓-点知都有啲失望,首先定价都算小高,特别芒果招牌的要$50一碗,好似我地叫左芒果大合奏咁,入面有芒果乾,芒果,芒果蓉,芒果布丁同芒果雪糕😂啱晒芒果控!佢地的芒果真系香甜,系我中意浓味芒果的味🥰 芒果数量都唔小,捞匀食真系好大芒果味🥭 但芒果雪糕味好假,系雀巢个啲唔高质的雪糕🤭 芒果布丁都系好大芒果啫喱的感觉🙈 所以其实麻麻地,又唔太特别😖-另一个时令鲜果雪沙更离谱😰当日系菠萝味,点知来到好淡,完全得小小菠萝味🤯 冰就多仲要啲冰唔够碎,成日都有啲一旧旧😩 跟住又系有芒果汁,芒果肉,同埋一样的芒果雪糕,搞到我都分唔到究竟食紧菠萝定芒果🤨 唯一个分别就系有啲菠萝肉... 整体呢间我觉得系得芒果甜系卖点,但比较贵,值唔值就个人意见啦,我就觉得麻麻😢