餐厅: 香港老飯店
资讯:

2019-03-16 175 浏览
一家大小爱吃好西,今次特意挑选左香港怀旧老店食上海野。香港老饭店在尖沙嘴地段,楼下有代客泊车。餐馆环境阔落、枱与枱之间隔开几远下,所以唔会嘈。叫咗上海菜必食嘅小笼包,果然系水准之作,小笼包皮厚度适中,肉质鲜嫩,能锁住中间嘅肉汁。特别一赞嘅系醉猪手,酒香味浓,猪手好入味,猪手皮爽滑!非常出色。另一道菜色都好美味,鲍鱼腩肉锅,两者配合天作之合,腩肉的脂肪令鲍鱼炆得更滑。佢个甜品更系必食之选,高力豆沙做得出色嘅店唔多,我哋食到要Encore!
一家大小爱吃好西,今次特意挑选左香港怀旧老店食上海野。
香港老饭店在尖沙嘴地段,楼下有代客泊车。

餐馆环境阔落、枱与枱之间隔开几远下,所以唔会嘈。

用餐时段
  • 小笼包