2020-03-10 1011 浏览
Afternoon tea set 既内容都几丰富, 首先可以拣一杯咖啡或茶, 茶系可以refill 既, 跟住会有一个传统松饼同埋传统提子干松饼, 松饼配有浓厚忌廉, 橙味果jam同埋莓子果jam🍊 两款松饼暖笠笠, 够松软, 再搽埋忌廉同埋果jam 简直系一流🤤 黎到重头戏既三层架喇😏 总共有6款咸点同埋5款甜点🍮 我自己就觉得咸点比甜点出色🥳咸点系上面既两层, 分别系蓝芝士巴拿马火腿卷🧀 盐花蟹酱脆米通🦀 巴力三文鱼伴黑鱼子配芥辣忌廉, 传统虾多士🦐 腊肠叉烧葱油卷🐖 黑松露和牛鹌鹑蛋奶油酥盒🐄 呢6款咸点当中我最钟意松脆香浓既虾多士同埋超级无敌夹而且唔会觉得腻既蓝芝士火腰卷, 其他都好好食, 只不过呢两样系印象最深刻甜点方面就有红豆椰子慕丝杯🍨 杏桃牛油忌廉合桃蛋糕🍰 金箔燕窝蛋挞🥧 桂花青苹果慕丝蛋糕🍏 桔子忌廉配法式曲奇🍪 呢5款入面我觉得最有惊喜系口感丰富既慕丝杯同埋咬落爆晒酱又唔会过甜既桔子忌廉配法式曲奇, 其他可能因为我地摆冻左所以就觉得比较普通🤔 总括黎讲我觉得呢个tea 比我预期中好, 而且加埋个环境我觉得十分唔错, 绝对适合约埋三五知己去吹水打卡👭🏽 另外我建议

总括黎讲我觉得呢个tea 比我预期中好, 而且加埋个环境我觉得十分唔错, 绝对适合约埋三五知己去吹水打卡👭🏽 另外我建议大家去之前可以经电话或电邮预约☎️ 想坐出既话可以预订时讲埋, 另外如果庆祝生日既话可要求餐厅为你预备生日朱古力牌🍫 餐厅亦有提供素食tea set, 所以食素既朋友都可以黎嫁😌
2020-03-07
庆祝纪念